Umaku kérdése:
Hogyan lehetne a borom feherebb?
Figyelt kérdés
Kreol boru vagyok, telen egesz jo vilagos szinem van de mostanra mar megint nagyon barna lettem. Nem sokszor vagyok napon kb 2x volt h "napoztam". Mit tehetek hogy vilagosabb boru legyek? Gyulolom a mostani szinem...
A valaszokat elore is koszonom :)
2016. júl. 19. 20:04
2/7 anonim válasza:
A bor színe a szőlőfajtától függ úgy tudom.
4/7 anonim válasza:
Talan inkabb orulj neki. Lehetnel szeplos,anyajegyes feher boru is. Vagy olyan aki vorosre sul majd visszafeheredik.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Michael Jackson rajongo. Csak nem szeretem a borom szinet. Es utolsó nekem is vannak anyajegyeim es en is le tudok egni. Nem ertem minek kene orulnom. Annak h ocsmany barna (mert meg veletlenul sem a szep barna szinevel vagyok megaldva) szinem van?
2016. júl. 19. 21:01
6/7 anonim válasza:
A barnulást meg lehet akadályozni fényvédő használatával. Koptatni hámlasztással, világosító kencékkel.
7/7 Mojjo válasza:
@2: jaja részben. Meg az erjesztéskor a héjon áztatás időtartamától, a csömöszölés, vagy körfejtés gyakoriságától, pektinbontó enzimek használatától, a felhasznált kén mennyiségétől, az erjesztési hőmérséklettől, a mikrooxidáció mértékétől stb stb.
A kérdezőnek azt javasolnám, hogy azonnal válassza el a mustot a héjtól, és ejesszen full reduktívan. Vagy használjon ékezeteket, ha magyarul akar írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!