A tegnap leegtem egy kicsit, nem nagyon, elol a mellem korul (mar amenyi a furdoruhabol kint volt, ott feherebb voltam) meg az arcom is piros egy kicsit. Mit tudok tenni ellene? Nem szeretnem ha hamlana a borom. Mindekepp hamlani fog?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 12:34
1/6 A kérdező kommentje:
most bekentem tejfollel... de nagyon budos :S ... az hiszem fel ora mulva le is mosom... :|
2010. júl. 19. 12:40
2/6 anonim válasza:
Én azt hallottam h a tejföl felesleges rá, pdig itt is írták páran h jó, hát nem tudom.
Am nálam is ez van, rákvörös voltam, már nem ég szerencsére, párszor bekentem testápolóval, most meg hámlik egy kicsit már, de egy kis színem lett.
3/6 anonim válasza:
Nagyon tudom ajánlani a Panthenol spray-t.
4/6 A kérdező kommentje:
koszi... anyira nagyon piros nem vagyok de erzem h eg... a tejfol husit de ugyanugy a tobbi krem is amivel kentem... amit ithol talaltam....
koromvirag levelel tapasztolatok??
2010. júl. 19. 12:53
5/6 anonim válasza:
Miért tetted fel mégegyszer a kérdést rossz kategóriába?:)))
am vszínű le fog hámlani, ne aggódj, mármint ha nagyon ég, akkor tuti..
6/6 anonim válasza:
Pantenollal kend be. Ez egy hab állagú szer, kifejezetten leégésre és már égési sérülésekre, megnyugtatja a bőrt és sok vitamint tartalmaz, segít neki regenerálódni. Gyógyszertárban lehet kapni, nem drága úgy tudom, és egy flakon nagyon sokáig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!