Ti mit használtok bőrhibákra korrektoron kivül? Pls sokan
Alapból is szeplős vagyok rengeteg miteszer van az arcomon tele van a homlokom vele, néhány pattanásom is van, a szemem is karikás. Semmi bajom a korrektorral csak még nem használtam sose és azt hallottam hogy valakinek nem tesz jót hogy ég tőle az arca piros lesz. Ezért féltem kipróbálni.. Esetleg házi patika vagy más termék? Tudom hogy kozmetikus eltünteti a miteszert de oda nem tudok elmenni :((
14L
Mitesszerek ellen csak gőzölés és nyomkodás kell. De rendelhetsz olyan fekete maszkot is ebayről, párszáz ft, kiszedi a mitesszereket könnyedén.
A korrektor nem káros a bőrre, max akkor okoz gondot ha allergiás rá valaki, de erre kevés az esély.
A szeplőket fölösleges lekorrektorozni, nagyon csúnya lesz úgy a sminked. Ha zavar, akkor használj fényvédőt.
Egyébként meg meg kéne szüntetni a mitesszereket, nem eltakarni őket. Próbálj ki BHA hámlasztót, az kitisztítja a pórusokat.
A kozmetikus a már meglévő mitesszereket nyomja ki, amik pár héten belül ugyanúgy visszajönnek, nem előzi meg a kialakulásukat, kb semmi értelme nincs.
Köszönöm a válaszokat!! :)
A korrektort minden nap kell használni? Ha minden nap használom nem károsítja az arcomat? A korrektor csak arra való hogy ne látszodjanak de nem tünteti el végleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!