Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Garnier pure 3in1 hatása?

Tele kérdése:

Garnier pure 3in1 hatása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már nem ez az első kérdésem,és mindig kérdéseket tettem fel itt pattanások miatt,és házi praktikákat kértem.Nos észlelésem alapján,mindig javul,és egyszercsak megint elkezdenek előjönni a pattanások.Volt hogy azthittem,hgy hú rendbejött,aztán 2nap megint jöttek a foltok.Most is eléggé sok a pattanás foltom,de nem rengeteg,de nem is kevés.Paradicsomal kenegetem kb 3-4napja este és hát nemis tudom talán kicsit halványitja,de miást reggel megmosom az arcom megint eléggé kivilágosodnak.No a házipraktikákat meguntam.Ismerek egy srácot aki teljesen tele volt pattanásal és kb 1 hónap eltünt neki úgy,hogy talán 2 van az arcán.Eldöntöttem,hogy veszek egy garnier pure 3in1-et,de elöbb az érdekelne engem igazából,hogy a Garnier pure 3in1-ről kinek mi a tapasztalata?Hogyan kell használni,mennyi időnként,hat-e egyáltalán,kb mennyi idő alatt hat annyira,hogy elviselhető legyen és ne azon rettegjek,hogy mikor ki néz le a pattanások miatt.

2016. szept. 1. 15:24
 1/2 anonim válasza:

Szia.

Én magam nem vagyok pattanásos annyira (havonta egyszer-kétszer előjön egy darab, mondjuk azok mindig olyan fájos pattanások xD). Anyum vett nekem ilyet, mert nagyon szeretem a bőrradírt, és ilyet választott. Sajnos a pattanástalanító hatásáról nagyon nem tudok írni, hisz nekem nem túl gyakori, inkább a használatval kapcsolatba írok pár dolgot.

A csomagolása szerint:

1. Ha GÉL-ként használod, akkor naponta bekentheted magad, majd leöblíted;

2. Ha ARCRADÍR-ként használod, azt is naponta ajánlja, szerintem ritkábban is lehet, jó alaposam megdörzsölöd vele az arcod;

3. Ha MASZK-ként használod, akkor hetente 2-3 alkalommal ajánlja, felteszed és 5-10 perccig szerintem elég fent hagyni.

Igazából ezeket vegyíteni is lehet, hisz jól átdörzsölöd az arcodat, és fent hagyod utánna egy darabig. Bőrradír, gél és maszk egybe.

Én még ajánlanám a Garnier micellás vizét utánna, hogy minden szennyedőzést eltávolítsál vele ami aznap rádragadt.

Remélem segítettem. :)

2016. szept. 2. 10:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia.koszi a valaszod kiprobalom,de igazabol arra voltam kivancsi h pattanasra hate egyaltalan
2016. szept. 2. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!