Hogyan tüntessem el a pattanást az arcomról?
Figyelt kérdés
Ma jött el egy kis piros pattanás az arcomon. Hogy tüntessem el holnapra? Az alapózó alatt is látszik a pirosság.2016. aug. 31. 13:42
1/5 Pézsma válasza:
Szia! Patikákban lehet kapni keserűsót. Nem mindenhol adják ki, de a legtöbb helyen igen, és nem drága. Elvileg az jó, keress rá a neten, hogy "keserűsó a pattanásokra" , vagy ilyesmi. A sószappan is jó rá. Hát egy nap alatt nem hinném, hogy elmúlik :/ . De ne nyomkodd agyon semmiképp, mert azzal csak ártasz. És inkább hagyd majd levegőzni a bőröd, ne nagyon kenj rá alapozót/korrektort. Jó,én is szoktam rá rakni korrektort, ha megyek valahova, hogy ne legyen olyan piros, de ha otthon vagy akkor mosd le. Egyébként az ilyen mélytisztító arclemosók is nagyon jók. Nem tudom mennyit segítettem, remélem azért egy kicsit igen. 14/L
2/5 anonim válasza:
100%-os teafa olajat rakj rá éjszakára. Reggelre jobb lesz. Neken is használ,kozmetikus ajánlotta.
3/5 anonim válasza:
Én mézzel szoktam bekenni, ha nappal felkenem estére szépen leviszi :)
4/5 anonim válasza:
Teafa olajjal kend be a dm-ben lehet kapni 1000 ft körül van és tegyél még arra fogkrémet nekem attól másnapra leszárad.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válasszokat!
A teafaolaj nagyon hatásos volt:))
2016. szept. 3. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!