Hogyan világosítsam a hajam?
Az eredeti hajszínem szőke, de kb egy éve befestettem feketére. Azóta folyamatosan hullik (hajmosáskor egész sok kijön). Én arra tippelek, hogy a festéktől hullik ilyen nagyon, mert előtte nem volt ilyen problémám.
Éppen ezért- meg mert kicsit már unom is ezt a színt- szeretném valahogy világosítani. A végső cél a szőke lenne, mert utána nem kellene festenem (a feketénél már 2-3 hét után nagy a lenövés ezért legalább havonta festenem kell).
Neki merjek fogni házilag, vagy csakis fodrászra bízzam? Lehet ebből szőkét csinálni pár lépésben? Nem fog még jobban hullani?
Ha hullik,akkor ne kísérletezgess!Még egészséges hajnál is durva az otthoni világosítás.
Inkább fodrászhoz menj!Nem olcsó,de egyszer kifizeted és utána rendben lesz a hajad.Feketéből különben is nagyon nehéz normális szőkét csinálni....
Mi lenne,ha sötétbarnára festetnéd? (feketének látszik)Attól nem hullik és csak egy kicsit kellene világosítani(ami talán otthon is megoldható)Vagy mindenáron szőke a cél?
Ha leszivatod szőke lesz, de az is eléggé roncsolja a hajad.
De kérdezd meg a fodrászod, ő biztos tud vmi jót mondani!
Én nem értem, miért kell egy szép szőke hajat elcsúfítani feketével. Örülj, hogy szép szőke vagy! Én bezzeg világosbarna vagyok és szeretnék szép szőke lenni:S
a lényeg az, hogy mit csinálj!
Vegyél palette sötétbarna hajszínezőt (24 hajmosásig tartót) és azzal színezd a lenővést és a festett részt is 3-4 havonta. (kb. ennyi idő alatt kopik ki a színező), és ezt csináld addig, míg a töve le nem nő!
De ez legalább nem drasztikus, csak nem gáz a lenövés, mert a színező ki fog kopni, és marad az igazi hajad.
Ha mégis sötét hajat akarsz később, ajánlom a barna hajszínezőt (vagy feketét) hidd el, jobb, mint a festék.
szia. valószínűleg allergiás vagy a parafeniléndiaminra, amiből a legtöbbet a fekete hajfesték tartalmaz. semmiképp ne otthon csináld, szaktudást igényel ez. ha nincs pénzed fodrászra, keress egy tanoncot, aki anyagáron megcsinálja neked, oktató felügyelete mellett!
ha jót akarsz a hajadnak, akkor nem pár lépésben leszel szőke. a minimum 3 lépésre számíts, (nekem 5 év fekete után 2 lépésben lett rezes világosbarna, de nem egységes, a hossza még sötétebb kicsit, pedig fodrászok vagyunk, és még nekünk sem sikerült tökéleteset alakítani).
esetleg vannak még kész hajradírok, pl. loreal effassor, vagy a selective oxy reload. ezek a mesterséges pigmenteket leradírozzák. a loral olcsóbb. nekem nincsenek személyes tapasztalataim, de többen mondták már, hogy jó. ha van kérdésed, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!