Hogyan világosítsam a sötétbarna hajam?
Figyelt kérdés
Eredetileg sötétbarna a hajam, most be van festve egy kicsit világosabb barnára, de szeretném még jobban világosítani, és szőke melírcsíkokkal még szebbé tenni. Itthon is el lehet ezt készíteni? Esetleg ha szőkítővel először kiszedem a barna színt, aztán sötétszőkével befestem, akkor elérhetem a kívánt színt?2010. szept. 13. 10:03
1/3 anonim válasza:
Mért nem próbálod ki a hajra használható hidrogént amit a gyógyszertárba lehet beszerezni..nekem segittet sokkal világosabb az a terület amire ráöntöttem.de vigyáz ha túl sokat öntesz rá akkor szőke lesz.de nem mindegyik gyógyszertárba lehet beszerezni.ha az se segit akkor próbáld befesteni valami vilásos barnával.
2/3 A kérdező kommentje:
Világos barnával már próbáltam, de nem használt, mert ahhoz túl sötét a hajam. Ezért akartam előbb kiszedni a színét. De az nem roncsolja nagyon a hajam?
2010. szept. 13. 11:14
3/3 anonim válasza:
Most az egészet akarod világosítani, vagy csak melírcsíkokat?
Na mindegy, nekem sötét barna hajam volt, és azt csináltam, hogy vettem fodrászfestéket, a legvilágosabb hamvas árnyalatot + 3%-os hidrogént. Lehet, neked 6%-os kell, nem tudom, ez attól függ hogy az eredeti hajszíned mennyire sötét. Az enyém sötétbarna, és ezzel a világosszőke fodrászfestékkel és 3%os hidrogénnel kenem és nagyon szépen kivilágosítja, szőkésbarna lesz tőle...
Ha még erre akarsz plusz szőke melírcsíkokat tenni, az már bonyolultabb, ott már szőkítőpor kell meg mindenféle kémiai anyag, ami veszélyes, azt inkább fodrásszal csináltasd, mert egy óvatlan mozdulat és leég a hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!