Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért történik ez? És hogyan...

Miért történik ez? És hogyan tudnék változtatni rajta? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a problémám h nagyon kipirosodom a borotvától, leborotválom és másnapra tele lesz az a terület piros pöttyökkel, és mire elmúlnak a piros pöttyök már újból szőrös és borotválhatom megint. Sajnos a gyantától is ugyanez történik. És semmilyen megoldást nem találok, és ez nagyon befolyásolja az életem, nem merek levetkőzni sem senki előtt mert csúnya piros pöttyös az egész testem és szúr, és már nembirok evvel együtt élni. Sajnos nagyon erős és sűrű fekete szőröm van, ami még jobban csúnyítja a testem. Valakinek valami ötlet ez ellen? Tényleg elegem van ebből, és nem tudok már mit tenni ez ellen, nagyon rontja az önbizalmam is. Valakinek valami ötlet? 17/F
2016. aug. 29. 19:09
 1/3 anonim válasza:
Kend be valami nyugtato kremmel, vagy szesszel (nekem a szesz nagyon bevalt, utanna kb 10 perccel elis multak a pottyok)
2016. aug. 29. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Amikor leborotválom általában még nem pöttyös, másnapra szokott kijönni. Azért köszönöm a válaszod, kipróbálom :)
2016. aug. 29. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hagyd a pcsba. Max trimmeld ne túl rövidre, hogy ne szúrjon. Egy jó puha szőrzet szerintem jobb, mint egy állandóan szúró borosta :)
2018. márc. 12. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!