Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A sok víz fogyasztásától...

A sok víz fogyasztásától tényleg szebb lesz a bőr?

Figyelt kérdés
Valamiért nem visz rá a lélek hogy megigyam a csapvizet mert tele lehet minden félével...Van olyan itt akinek tényleg hatásos volt?Szerintetek jobb a csapvíznél ha a boltban veszek szénsavmentes ásványvizet?Vagy akár a szénsavas ásványvíz?

2016. aug. 28. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Ha túl kevés vizet fogyasztasz természetesen pozitív hatásokat fogsz tapasztalni, ha megemeled a mennyiséget, amúgy csak a vesédet terheled.
2016. aug. 29. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért hívják az ivóvizet ivóvíznek, mert iható. Nem tudom, neked honnan van annyi pénzed, és energiád, hogy folyton ásványvizet vegyél...:'D Amúgy van csapra szerelhető szűrő, attól kiváló lesz a csapvíz is.
2016. aug. 31. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Sosem iszunk itthol vizet, vagyis én már mostanában egyre többet.Nem én veszem hanem a szüleim.És igen ők sajnos állandóan a kólát meg egyéb szénsavas szarokat isszák.Pl testvéremmel megpróbáltam megitatni egy pohár vizet és nem bírta.Azt mondja hányingere van tőle.:D Én egyébként eddig is ásványvizet meg gyümölcsleveket ittam.
2016. aug. 31. 21:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Amúgy jó ötletnek tűnik az a csapra szerelhető szűrő.Utána nézek.:) Köszi
2016. aug. 31. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi a szarért lettem leszavazva nullára?
2016. szept. 1. 00:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem én voltam.
2016. szept. 1. 04:20
 17/17 anonim ***** válasza:
oké :)
2016. szept. 1. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!