Tényleg csodaszer ez?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a ricinusolaj csodákra képes. Iszonyúan hullik a hajam, pedig a vérképem teljesen rendben van. Nem gondolnám, hogy az időnkénti stressz okozza. Más okot pedig nem tudok ami szóba jöhetne.2010. ápr. 20. 19:54
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
én is használom, igaz eddig 2x kentem csak be a hajam.
Szerintem megér egy próbát, a fenti linken elolvashatod h hogyan kell alkalmazni, meg h mik a vélemények:)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, elolvastam, és tegnap éjjel már úgy aludtam :)
csak iszonyú nehéz kimosni belőle!
2010. ápr. 23. 01:05
4/5 anonim válasza:
én kb. 2 hónapig használtam mert itt a fórumon áriákat zengtek róla, és nekem nem használt. Persze elhiszem, hogy van akinek jó, mert nem lenne ennyi jó vélemény róla, de sajnos ugy látszik nem mindenkinek működik, pedig nagyon reméltem, hogy ezzel majd végre 2 évnyi várakozás után a hajam növésnek indul és a vállam alá nő, de... Csak azért mondom, hogy azért ne keseredj el ha mégsem segít.
5/5 anonim válasza:
Én most próbáltam ki, 2 éjjel hagytam a szemöldökömön és a szempillámon. Nagyon kételkedő voltam - szinte csak azért próbáltam ki, mert az a 165 ft, amibe került nem tűnt pénzkidobásnak - és bármennyire is szkeptikus voltam, el kell ismernem, hogy a szemöldökömön már most látszik az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!