Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fogamzásgátlótól erősebb...

Fogamzásgátlótól erősebb hajhullás?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastad a betegtájékoztatót, amit mellékeltek hozzá?

Kétlem, hogy ettől lenne! Ha a tájékoztató írja, akkor lehet, de egyébként meg csak az életviteleddel és étkezéseddel lehet probléma.

2016. aug. 25. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem írja, de azóta kezdett el erősebben hullani a hajam. Rengeteg vitamint eszem, ezért gyanakszom a tablettára.
2016. aug. 25. 21:25
 3/6 Eszter76 ***** válasza:
100%
Hajhullás lehet hormonális eredetű - és a fogamzásgátlóban pedig van hormon. Tehát szerintem lehet attól - de nem vagyok orvos. Én visszamennék a helyedben a dokihoz és megmondanám neki, lehet, hogy ír másik gyógyszert, vagy elküld kivizsgálásra.
2016. aug. 25. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pont a hajhullásra kaptam (ritka hormonprobléma miatt, amire nem adnak más gyógyszert) és én is ezt tapasztalom...Nem akarom abbahagyni, mert sok más tünetemen is segít. Sajnos simán lehet a gyógyszertől.
2016. aug. 30. 21:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is rendszertelen vérzés ellen kaptam, mert volt amikor kéthetente megjött meg ilyenek...Ezért én se akarom abbahagyni
2016. aug. 30. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Pedig a rendszertelen vérzés okát ki kellene vizsgálni, erre nem szabadott volna egyből fog.gátlót adni. :/
2016. aug. 31. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!