3 hete vágattam a hajam, de már sérült! Miért van ez?
Sziasztok!
3 hete voltam vágatni a hajam a töredezett hajvégek miatt. Le is vágott a fodrász belőle 15cm-t. Ennyi szűkséges volt,de azóta ismét ott van a végén a fehér pötty a hajamnak és ugyan úgy elkezdett törni. Ennyire hogy lehet sérült a hajam?
Jelenleg alpecin samponnal és revalid samponnal mosom felváltva. Alpecin a hajhullásom miatt kezdtem el használni. Mióta használom már alig hullik a hajam.Balzsamot is használok,ami szilikonmentes. Ritkán szárítom meg hajszárítóval,nem vasalom,göndörítem. Hajvégápolót avonosat használok (argán olajos).
Ti mit tudtok tanácsolni? Ja és nem nő semennyit a hajam már évek óta a törés végett...legalábbis a hosszán semmi változás.
28/L
Enis igy jartam.
Pedig nem vasalom, nem szaritom tobbször, mint havi 3alkalom.
Aztan elfogyott az alpecin sampon. Kiderult h az kiszaritotta , elvekonyitotta a hajszalaim. Alkoholt tartalmaz!
Azota schauma keratinos sampon es dove Kew tubusos repairs hajbalzsam.:) csillog es puha lett:) 2honap alatt
HAJPAKOLÁÁÁÁS!
ricinusolaj+tojás+kókuszolaj/argánolaj-fél órára rajtahagyod, alaposan kiöblíted és gyönyörű lesz a hajad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!