Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fogyás miatti bőrplöttyedés...

Fogyás miatti bőrplöttyedés ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Fiatal, túlsúlyos lány vagyok, elkezdtem edzeni és diétázni.

Félek, hogy olyan megereszkedett lesz a bőröm a hasamon és a karomon, mint amiket neten lehet látni :( A cicimet szeretném majd megműttetni, arra gyűjtök pénzt, de a többi részemen szeretném megakadályozni, hogy annyira lógjon.

Fürdés után kenem magam hidratálóval, de tudtok ajánlani konkrét krémet/módszert, ami nektek bevált ilyen ügyben?

Minden tippet köszönök :)

2016. aug. 23. 09:45
 1/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ha olyan lassú a fogyásod, mint amennyire ajánlott, azaz heti 1 kilogramm, akkor a bőröd magától megoldja és követi a fogyást.
2016. aug. 23. 10:19
 2/7 A kérdező kommentje:
De egy határ után már plöttyedt lesz bármilyen sebességű is a fogyás nem?
2016. aug. 23. 10:21
 3/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Elhanyagolható mértékben. A mell talán a legkényesebb terület, de azt meg ugye megcsináltatod szóval nem lesz probléma.
2016. aug. 23. 10:42
 4/7 anonim válasza:
Nem lesz pöttyedt, hacsak nem fogysz le úgy hogy heti 5-6 kg-ot leadsz, azok a reklámok hazugságok(sztem, ugye a plöttyedés miatt).Heti 1, max 1,5 kiló simán leadható.DE legyen kiegyensulyozott az étrended, ne koplalj mert akk izmot vesztessz es nem zsirt(ismerosom koplalt es izmot vesztett, nem zsirt, szoval ne koplalj).Es ne menj le anorexiába az is fontos
2016. aug. 23. 10:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Hat a mellem mindig is csunya volt :(

Nem megyek le anorexiaba sajnos nagyon lassan fogyok igy is neha meg a heti egy kilo sem jon ossze. Nem birom az ehezest foleg az edzes mellett. Csak semmi onbizalmam es nagyon felek ha lefogyok es olyan lesz a borom akkor megrosszabb lesz.

2016. aug. 23. 10:55
 6/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem lesz olyan ne aggódj. Amúgy van belőtt étrended? Úgyértem makrotápanyagok szerint kiszámolva?
2016. aug. 23. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen van :)
2016. aug. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!