Szemöldök festés hajfestékkel? Többi lent.
Festett fekete a hajam, a szemöldököm kissé hiányos, világos a hajamhoz képest.
Lenne valami probléma ka fekete hajfestéket rákenek pár percre? (kb. 5-6)
Olyan béna nem vagyok, hogy a szemembe kenjem stb. De már gondoltam arra is, hogy kihullhat e tőle a szemöldököm?!
Kozmetikust, ilyesmit most hagyjuk. Esetleg valaki, aki már próbálta otthon magának fekete vagy más sötét hajfestékkel? :)
Hajfestékkel nem próbálnám, nem is szabad.
De vannak olyan drogériák, ahol tudsz venni olyan szemöldökfestéket, amit a kozmetikus használ. 2 tubus: egyik a festék, másik a hidrogén-peroxid. Ezeket kell összekeverni. Szerintem megéri olyan 1500-2000 Ft és egész évben elég lesz.
valóban rá van írva a festékre, hogy szemöldököt nem lehet festeni vele.
egyszer fodrászkellékesben vettem a szokásos festékemet, és előttem egy csaj pont a szemöldökére vett hajfestéket. csodálkoztak is rajta az eladók, de azt mondta semmi baja nem lesz tőle, régóta csinálja. arra nem emlékszem, milyen színre festette.
krémmánián én is láttam már drogériás szemöldökfestéket, amiről jókat írtak, szóval én is előbb inkább azzal próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!