Fodrászok! Ha gesztenyebarna hajam van akkor ne is próbálkozzak kék kimosható hajfestékkel? Vagy ha igen, milyennel és hol tudom beszerezni?
Figyelt kérdés
Kb négy napra szeretném és nem az egészet hanem tincseket vagy ilyesmi. Hogy tudnám megoldani??2015. júl. 11. 23:00
1/4 anonim válasza:
ha nem szőkíted ki, akkor max zöldes lesz
2/4 anonim válasza:
Manic Panic ez egy hajszínező. Magyaro-n is kapható.
facebook oldalukon sok kép is van
a külföldi facebook oldal fő-képén, pedig szerintem pont a kék színekből van festve a csaj haja:
Atomic Turquise:
Magyarországon ők forgalmazzák, tőlük lehet rendelni:
De van több kék színű is:
BAd Boy Blue
és a
Voodoo Blue
Mindegyik szép szín :)
ui: egy kis kék inspiráció
15. percnél festi kékre
3/4 anonim válasza:
Max a hajkréta fogja be. Az egy mosásig tart, és nem kell szőkíteni. Minden egyéb színező csak szőkítés után hatásos
4/4 anonim válasza:
Szia! nekem is gesztenyebarna hajam van de a manic panic szőkítés nélkül nem látszik rajta! semennyire sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!