Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nöl a hónaljamon ilyen...

Miért nöl a hónaljamon ilyen gyorsan a ször?

Figyelt kérdés
Epilálom. Hetente kell szednem és már a második nap látszanak a szôrszálak... mit kéne tennem? Mindenkinek babapopsi hónalja van:( olyan ciki nekem
2016. aug. 22. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember borotválja... epilálni kb 2 naponta kéne, mikor látod hogy nő ki 1-2 szár szőr. Hetente nem elég.
2016. aug. 22. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Én borotválom és szintúgy nem lesz sima. Én elfogadtam. Ne mutogatom..:D

Mármint hamar megnő..

Nem merem legyantázni, bárcsak már elsőre is gyantával szedtem volna le. Most bemm lenne problémám ezzel.

Bár kitudja.

Sokan kozmetikushoz fordulnak, én még nem szedtem össze a bátorságomat. Elmemmi oda..

2016. aug. 22. 23:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy járok edzeni egy nagy csoportal és ezért zavar. Utolsó, nyugidtan próbáld meg a gyantát, igaz kicsit fájni fog de sokkal hatásosabb mint a borotva. (Nekem sajna érzékeny a bőröm) Epilálni meg higy lehetne már 2 naponta??? Ha kicsi a szőr nem kihúzza hanem csak letépi azt ami már kibújt..
2016. aug. 23. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!