Teljes intim gyantáról vélemények, tapasztalatok?
Szerintem nem gáz, de előtte nézz körül a neten hogy higiénikus hely legyen, igényes kozmetikusokkal!!!!! nagyon sok a tré!
Én is gyantáztatom, a legjobb a gyantázást kozmetikusra bízni, magának az ember nem tudja úgy!
bár nem olyan tartós, 2 éve csináltatom, és másfél hetente nem ártana megismételni de én 2, két és fél hetente járok!!!
én tegnap voltam először... nekem erős, sűrű, vastag szőr volt ott és ettől fogva már-már rettegtem mire vállalkoztam... nem tévedtem sokat, ISZONYAT AZ EGÉSZ! Már bocsánat.... de borzalmasan fájdalmas volt, és a legfájdalmasabb elől a nagyajkakon és középen a csikló közelében (na ott majdnem sírtam)... persze kibírtam, a popsi résznél már teljesen nyugodt voltam, ott alig fájt, na de elől.... én nem tudom mennyi időközönként érdemes, de nekem 2 hétbe telik mire 1 centisre megnő, szerintem ez egyén függő (3-4 hetente ajánlatos).
Ja és, ha megcsináltatod, akkor Alsol-al kenegesd, az jó rá :) ez egy finom krém ami segít a bőrödnek gyógyulni stb. de lehet a neogranormon is jó :)
Ami még fontos... ha elkezdi gyantázni ne kérd meg, hogy abba hagyja :D ha már elkezdte csinálja végig!
Nekem meleg-gyantával csinálta (görgössel) na az fitt mindent :D valahol még a bőröm is megsínylette..
De kitartás, ha egyszer megtudod milyen, mégha fáj is, utána szerintem megszokod. Valakinek 5 év gyantázás után nem fáj, és már alig pihézik.
Remélem tudtam segíteni :) sok sikert!
ja igen mág valami, előző voltam.
ha szégyenlős vagy, akkor bugyiba maradj és majd félre húzzátok, ha beljebb kell menni :)
ne aggódj, mondta kozmetikusom, hogy ő ennél durvábbakat is látott már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!