Nagyon pattanásos a bőröm (kép), mit ajánlotok rá?
Ez a homlokom, de mindenhol ilyen. Bőrgyógyászt ne írjatok, már voltam, és azt mondta hogy ez normális. Több bőrgyógyásznál is voltam.
Szia! :)
En azt javaslom jegelgesd neha, esetleg fozz le kamillas vizet es azt fagyaszd le, azzal jegeld le az arcodat. Osszehuzza a porusokat es lelohasztja a nagy pattikat.
A masik ha van otthon aloe vera novenyed akkor a levelebol kinyert valadekkal kenegesd be.
Egyebkent ez meg nem annyira durva mert nem heges a homlokod azt ajanlom ne is nyomkodd mert az lesz.
Alakits ki egy mindennapos arcapolos rutint, ezt ajanlom neked:
Patikaba lehet venni babaszappant, mosd at vele az arcod. Ez szarit is.
Utana radirozd le, ajanlom a himalaya termekeket, dmben beszerezheto.
Aztan kend be problemas borre valo nappali vagy ejszakai kremmel.
Hetente 1-2x jegeld le, vegyel lehuzhato maszkokat, esetleg a paradicsom is jo lehet hetente 1x hamosit es szarit.
De figyelj ra h mindig hidratalt legyen a borod! Sok sikert es ne add fel ez hosszu folyamat de amint kialakul a helyes arcapalos rutinod jobb lesz a helyzet!
Nekem durvább. Nekem is azt mondta a börgyógyász hogy ez normális. De én megbeszéltem vele...lol
Azt mondta nekem hogy gyogyszeres kezelés lesz. Most fogok vissza menni hozzá.
Szia!
Nekem az Avon planet spa (iszappakolás) nagyon bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!