Hogyan tudok gyorsan lebarnulni?
én pl,már március 21.én napoztam:D ha jó idő van akkor mindig kint fexem:D és már kérdezték,h szoliztam-e.amikor sohaa nem lennék mesterségesen barna...tegnap is jó idő volt délután,kint voltam,és sztem ma is kint leszek.:)
Sztem ha kifogsz egy jó időt,és semmi dolgod,akkor érdemes kifeküdni másfél-2órára:) egyél sok réépát,az is megtartja a színt:)
jaj, tudom, évekkel ezelőt énis kifeküdtem 10 percre a napra és tökszép színem lett....mostmeg izzadok a napon 3 órát nyáron és egyszerűen semmi. sztem szar már a nap is, mint minden más. menj előtte szoliba 1-2 alkalommal és aztán kezdj hozzá a napozásnak. nekem ez bevált, bár ígysem barnultam olyan könnyen, de könnyebben mintha a nulláról indultam volna.
bár ebben az időben még nemnagyon lehet sztem lebarnulni, ameg hideg is van. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!