Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudok gyorsan lebarnulni?

Hogyan tudok gyorsan lebarnulni?

Figyelt kérdés
Fehér bőrű vagyok, de ennek ellenére sose szoktam leégni. Mindig elkezdek májusban napozni..de nehezen kezdek barnulni. Ez nemtudom miért lehet mert pár éve még 10perc naponlét után tiszta barna lettem. 1-2 éve megy nehezebben a dolog. Miért lehet ez? És idén hogyan barnulhatnék le gyorsan és tartósra?
2010. ápr. 20. 06:31
 1/2 anonim ***** válasza:

én pl,már március 21.én napoztam:D ha jó idő van akkor mindig kint fexem:D és már kérdezték,h szoliztam-e.amikor sohaa nem lennék mesterségesen barna...tegnap is jó idő volt délután,kint voltam,és sztem ma is kint leszek.:)

Sztem ha kifogsz egy jó időt,és semmi dolgod,akkor érdemes kifeküdni másfél-2órára:) egyél sok réépát,az is megtartja a színt:)

2010. ápr. 20. 09:13
 2/2 anonim ***** válasza:

jaj, tudom, évekkel ezelőt énis kifeküdtem 10 percre a napra és tökszép színem lett....mostmeg izzadok a napon 3 órát nyáron és egyszerűen semmi. sztem szar már a nap is, mint minden más. menj előtte szoliba 1-2 alkalommal és aztán kezdj hozzá a napozásnak. nekem ez bevált, bár ígysem barnultam olyan könnyen, de könnyebben mintha a nulláról indultam volna.

bár ebben az időben még nemnagyon lehet sztem lebarnulni, ameg hideg is van. szerintem.

2010. ápr. 20. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!