Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan festhetem be a hajam...

Shibaru kérdése:

Hogyan festhetem be a hajam pasztel pinkre?

Figyelt kérdés
Nagyon be szeretném festeni vagy festetni a hajam valami világos vattacukor szerű színre, de nemtudom hol kezdjem. Szerintetek először a sötét szőke hajat ki kéne szivatni vagy nem? Nem tudom hogy hol lehet ilyen színű hajfestéket szerezni, vagy hogyha fodrásszal csináltatnám holy kezdjek neki, vagy hogy mennyibe kerülne :/ Előre is köszi a segítséget!

2016. aug. 19. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy olyan fodrászhoz aki gyakorlott extrém hajszínek festésében. Ott megcsinálják normálisan, szőkíteni kell és színezni. Ez otthon sem lenne olcsóbb, szóval jobb fodrászra bízni.
2016. aug. 19. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek, annyi esetleg hogy előbb-utóbb a legtöbb színező ilyen vattacukros halvány színre kopik ha nagyon világos hajra kenik, nekem fehér hajam volt és mivel nem veszi be jól az élénkvörös festéket, pár mosás után rózsaszín.
2016. aug. 19. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

előbb le kell szívatni, mert elég világos színt szeretnél

tehát be kéne az egészet festeni nagyon világos szőkére(minél világosabb, annál világosabb lesz a pink amit szeretnél) és utána rá a szín amit találtál

ha nem, akkor fodrász ;)

2016. aug. 20. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek ^^
2016. aug. 20. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!