Hogyan tudnám a lehető leggyorsabban megnöveszteni a hajamat?
Figyelt kérdés
Nemrég vágattam le, most a vállam fölé ér, és nagyon megbántam. Szeretném, ha jövő nyárra minél hosszabb lenne, mit csináljak vele, hogy gyorsabban nőjön? Házi praktikákra gobdolok, tehát a ricinus olaj telhességgel kizárva.2016. aug. 19. 18:16
1/5 anonim válasza:
A ricinus olaj miért nem házi praktika? Amúgy semmitől nem fog gyorsabban nőni a hajad. Annyit tudsz csinálni hogy megelőzöd a töredezést, hogy ne kelljen belőle közben vágatni. Használj pakolást, balzsamot, ne használj hőt rajta, figyelj oda a vízfogyasztásra, étkezz egészségesen stb
2/5 anonim válasza:
Élj egészségesen és ne árts a hajadnak semmivel. Ha töredezik azonnal vágd. Havi 1-2 cm-t nő normál esetben.
3/5 anonim válasza:
Kímèldmeg mindentől. Erős samponok, ne festesd, ne mosd túl gyakran ,( heti 2szer elèg) hasznàlj balzsamot, hajvègàpolót, még nedves hajba . Ne vasald, ne formàzzd , óvatossan fèsülködj, óvd az erős napsütèstől, este fondon be lazàn. Gyakorlatilag úgy kell vele bánni mint egy himestojàssal. A másik része, hogy taplàlkozz egèszsègessen. Sok zöldsèg , fehèrje... Plusz valami jó tàplàlèk kiegèszítőt is szedhetsz. ( de csak akkor èrdemes ha normàlissan eszel, és cukros dolgokat nem)
4/5 anonim válasza:
Szedj csalánt a kertből, (vagy vegyél valahol, de ezért házi mert szedni lehet), leforrázod, kihűl, leszűröd és hajmosás után leöntöd vele. Nekem gyorsabban nő tőle akárki akármit mond. +kókuszolajos pakolás, ilyenkor fejmasszás, és sok vizet kell inni! Hirtelen ennyit tudtam de többféle tea is jó a hajra. Viszont az ilyen kérdésekkel van tele az oldal nem tudom minek kell mindig kiírni, úgyis ugyanazt írják le.
5/5 anonim válasza:
Minden belülről hat! Szedj nagy dózisba multivitamint! Havonta ne vágd mert nagyon nehezen nő. 3 havonta elég! C vitamin bevitele. Nekem a köröm, haj gyors növekedését okozta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!