Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám a lehető leggyor...

Hogyan tudnám a lehető leggyorsabban megnöveszteni a hajam?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam fodrásznál, mert eddig magamnak vágtam, de az apám azt akarta hogy menjek el hozzá, mert ő szebben is meg tudná csinálni. hát olyan is lett... Olyan borzalmasra vágta le hogy már az 1 órán át sírás meg volt és az a szerencsétlen fodrász nem tudta felfogni, hogy ne vágja sokkal rövidebbre. Na de hagyjuk is a sztorit. Előre is köszönöm a válaszadóknak hogy válaszoltak. Ha lehet, írjátok le, hogy hetente mennyit tudna nőni.

2016. márc. 25. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát most divatos a ricinusolaj, de én nem hiszem, hogy a puhítások kívül bármit használna, ennek ellenére próbáld ki nyugodtan.

Szépségvitamint is szedhetsz mellé, sokféle létezik, többféle árkategóriában.

Ezen túl a leghatásosabb módszer a várakozás. :/

2016. márc. 25. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek egyik csodaszerben sem, ami azt ígéri, hogy gyorsabban nő tőle az ember haja. Mindenki más, mindenkinek más ütemben nő a haja. Semmi nem segít, csak a türelem és sok idő. Ez van.
2016. márc. 25. 23:16
 3/7 anonim válasza:
A Lushban van egy samponkorong, piros színű és szegfűszeges, a nevét már sajnos elfelejtettem, de ha bemész az egyik üzletükbe és megkérdezed biztosan tudnak benne segíteni, az direkt serkenti a vérkeringést a fejbőrön, nekem csomót nőtt tőle a hajam. :)
2016. márc. 26. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ricinus olaj hasznal, vedd azt
2016. márc. 26. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Vitaminok. Nekem legalábbis használtak.
2016. márc. 27. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Azt esetleg még meg tudnátok mondani, hogy nektek mennyit nőtt egy hét ill. hónap alatt?
2016. márc. 29. 21:46
 7/7 kiscsillag1981 válasza:
Nekem bevállt a ricinus olaj. Növésnek indúlt a hajam,pedig nekem katasztrófális volt mindig is.Én arra esküszöm.
2016. ápr. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!