Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztése? Mivel lehet...

Hajnövesztése? Mivel lehet leggyorsabban megnöveszteni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Leggyorsabban úgy ha ápolod rendesen, nem fested, nem vasalod, nem kensz rá semmi felesleges dolgot, nem hagyod hogy letöredezzen a vége.
2012. nov. 9. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
2. kommentelő nagyon köszi, majd akkor bevásárolok :) és mennyi idő alatt nőlt meg sokat?
2012. nov. 11. 00:33
 3/5 Lacika999 válasza:
Nekem nagyon kevés hajam volt, úgy kb. 2 évvel ezelőtt. Rengeteg terméket kipróbáltam, de semmi nem vált be. Nagyon sokat olvastam a témában, és van egy német orvos, aki eléggé sok cikket publikált a témában. Ő arra esküszik, hogy fürdés után a narancs héjával kell bedörzsölni a fejet, lefekvés előtt. Én is kipróbáltam, látható javulás 2 hónap után kezdődött, mára pedig teljesen olyan, mint régen volt, dús, erős. Azóta teljesen kiegyensúlyozott az életem. Köszönöm Herr Würtshlapfenhoffbau
2012. nov. 11. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok-sok kölesgolyó-erősíti a körmöket is :)

Meg nekem szép fényessé, puhává tette a hajamat a serical latte hajpakolás, gyorsabban nőtt tőle, mert nem tört a vége, hanem szép erős, fényes, puha maradt, pedig vasaltam és szőkítve is van a hajam. Júniusban még a vállamig ért, most meg a hátam közepéig.

2012. nov. 14. 11:11
 5/5 anonim válasza:
A ricinusolaj is nagyon jó, de ha napi 3x veszel be sörélesztő tablettát és legalább 3hónapig szeded akkor is nagyon jó eredményeket érhetsz el! Én nyáron végig szedtem sörélesztőt (május-június-július) vasaltam is, meg hetente mostam hajat egy kis olcsó samponnal és ennyi. Nem igazán vigyáztam rá, nem költöttem 10ezreket, és mégis megnőtt. A tarkómig ért hátul a hajam, most meg már a hátam közepéig kb. Jah, és azóta is szedem a sörélesztőt. És május óta 3x voltam fodrásznál vágatni, mindig 5centit!
2012. nov. 14. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!