Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthoni intim gyantázás magamnak?

Otthoni intim gyantázás magamnak?

Figyelt kérdés

Szeretném hogy a puncim teljesen sima legyen mint a babapopsi és gondoltam otthon legyantázom de lenne egy csomó kérdésem előtte:

Milyen krémet kenjek rá utána hogy ne legyen piros meg csúnya és hogy elkerüljem a szőrbenövéseket?? Sudocream esetleg jó?? Vagy aloe first spray??

Előtte kell valamit csinálni vele?? Tusoljak vagy radírozzam meg ott lent a bőröm??

Kb. mennyi ideig lesz teljesen sima és mikor kezd el már picit szúrni utána??

Hideg gyanta csíkokkal csináljam vagy melegítőssel??

Hogyan kerüljem el a véraláfutásokat??

17/L

2016. aug. 19. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Eszedbe ne jusson.
2016. aug. 19. 18:03
 2/8 anonim válasza:
Mindenképpen kozmetikus!!
2016. aug. 19. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmiképpen nem szeretnék kozmetikushoz menni!!
2016. aug. 19. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Soha!!!egyszer csinaltam feldagadt es beverzett a pu***cim.a kozmetikus nagyon jo szinte alig faj es utana sima es nem faj.
2016. aug. 19. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nem szeretnél kozmetikushoz menni? Hidd el, semmi rossz nincs abban. Szakszerűen megcsinálja, nem leszel véraláfutásos és nem nő be utána a szőr
2016. aug. 19. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, naponta lát ilyet a kozmetikus, nekem mesélte van aki úgy jön be hogy kb 2 napja nem fürdött, egyébként meg simán elbeszélget veled hogy mittudomén, mit vettél joy napokon miközben ott lent matat a gyantával.
2016. aug. 20. 00:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a kozmetikussal van baj hanem azzal hogy be van telve szeptemberig az összes közeli kozmetikus de én meg most leszek együtt a párommal először a jövő hét hétvégén és szeretném ha sima lenne addigra!!
2016. aug. 20. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, ha megoldod magadnak, akkor nem lesz a szexből semmi, mert a gondolatától is rosszul leszel, hogy akár csak simogassa a kék-zöld foltjaidat.
2016. aug. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!