A leírásban található gyantát, hogy melegítsem?
Figyelt kérdés
Rakjam egy pohárba vízzel és úgy mikróba, vagy önmagában, minden nélkül is berakhatom? (Bár szerintem az utóbbi nem jó ötlet)
2016. aug. 5. 16:04
1/4 anonim válasza:
Veszel 2000 ft-ért melegítőt és kész. Semmi értelme mikrózni, mivel az nem melegít egyenletesen, megégetheted a bőröd, de ha simán csak melegebb a gyanta mint kéne az is káros lesz a bőrre, ami miatt pigmentálódhat... Vízben meg főleg ne rakd mikróba...
2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek a gyantához (most vettem először), de miért nem szabad vízben belerakni?
2016. aug. 5. 17:22
3/4 anonim válasza:
Mert nem marad benne a vízben, kiesik és minden csupa gyanta lesz, aztán dobhatod ki az egész mikrót... ne melegíts benne gyantát sehogy. Ha nem akarsz melegítőt venni akkor meg használj tégelyes/konzerv/gyöngy gyantát. Azt lehet tűzhelyen melegíteni. Cukorgyantát is főzhetsz, azt is lehet.
4/4 anonim válasza:
amikor én kezdtem akkor duncos üvegben raktam be a mikróban, tele vízzel
persze óvatosan vedd majd ki mert nagyon forró. amíg gyantáztam akkor is törölközővel kellett megfognom a gyantát, szóval óvatosan
a gyantának meg baja nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!