Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan epiláljam a hónajlamat...

Hogyan epiláljam a hónajlamat úgy hogy ne fájjon annyira?

Figyelt kérdés

olvastam itt hogy valaki előtte behintőporozta és úgy kevésbé fájt

igazából nagyon idegesít hogy a borotvától 1 nap alatt újra kinő ezért szeretném epilálni

2010. ápr. 19. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hintőporozd be (vékonyan) és az egyik kezeddel feszítsd meg a bőrt és úgy epiláld a szőr növekedésével mindig ellentétes irányba.

Én közben dúdolni, vagy énekilni szoktam :P, az is elvonja a figyelmemet.

2010. ápr. 19. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Hidd el az első pár alkalomnál fájni fog, én még nem hallottam semmi csodaszert erre. Én fél éve epilálom a hónaljam. Az elején még el is sírtam magam annyira fájt, meg még vérzett is. Én úgy szoktam, hogy behintőporozom a területet, kihúzom a böröm amennyire csak tudom, és úgy kezdek csak bele. Azért jó ha kifeszíted, mert úgy kevésbé fáj. De olvastam már olyat is, hogy ha lefürdesz utána érdemes csak epilálni. Gondolom az is enyhít a fájdalmon.

Az első hónap katasztrófa, de ha kibírod ezt az időszakot nem bánod meg, mert hetekig szőr sem nő majd ott :)

18/L

2010. ápr. 19. 18:16
 3/6 anonim válasza:

Szia! Nekem először abszolút nem fájt, nagyon minimális fájdalmat éreztem : Nem tudom mi oka van ennek, egy kicsit vérzett ugyan :) De megérte! Nagyon jó hogy ilyen sima selymes a bőröm ott is :$

15/L

2010. ápr. 22. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt javaslom, hogy ha nagyon nem bírod, akkor előtte gyantáztasd néhány alkalommal. Utána már menni fog, mert kicsit ritkább és gyengébb lesz.

A télen borotváltam a hónaljamat, viszont itt a jó idő, úgyhogy én is elővettem az epilátort. Úgy csináltam, hogy először a szőrnövekedés irányában epiláltam, utána meg ellentétesen. Kevésbé volt fájdalmas, minthogy rögtön az egésznek nekiugrott volna. És jól ki kell feszíteni a bőrt. A hintőporral én azért vigyáznék, mert eltömíti a pórusokat és könnyen begyulladhat.

2010. ápr. 22. 17:15
 5/6 anonim válasza:

én a véglegeset ajánlom.

pár alkalom, és csodaszép lesz:-)

előtte gyantáztam 3 -4 hetente

2010. ápr. 22. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:
hintőporral csináltam és nem fájt annyira:Dki lehetett bírni
2010. ápr. 24. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!