Borotváljam vagy epiláljam a karomat?
Átlagosan sűrű, barna szőr van a karomon. Most, hogy itt a rövid ujjú pólós korszak, egy feltűnőbb karkötőt szeretnék felvenni. Lefotóztam magamnak, mert tetszett, de eléggé látszott, hogy mennyire szőrös a karom.
Borotváljam le, vagy attól nagyon megerősödik, ha már most elkezdem? Esetleg epiláljam? Vagy csak szerintem gáz?
13L
ne borotváld!!
utána nagyon szar ha visszanő =/ ha valaki hozzád ér akkor lehet érezni hogy szúr.
amúgy nemgáz a szőrős kar..csak ha nagyon szőrős akkor max gyanta.
gyanta, mert az epilátor nagyon fáj a karon mert ott érzékenyebb a bőrm itn pl a lábadon...
de ne az ilyen kész gyantacsíkokkal, azok drágák és szarok (nekem)
meleggyanta a jó ;)
Lehet megbeszélem anyummal, és kérek időpontot a kozmetikusnál.
Csak kellemetlennek érzem, hogy 13 évesen beülök kozmetikushoz. Vagy egyáltalán nem az?
Köszönöm a tanácsokat. :)
Hát figyelj, magadnak is csinálhatod :) én is magamnak szoktam, körülbelül 10-15 perc alatt megvan gyantával.
hát anyudnak bele kell egyeznie, mert a gyantázógép az olyan 5 ezer forint. ezt megveszed és utána patron kell bele meg lehúzócsík hozzá, de azok már olcsók, pár száz forint és a készülék meg örök.
Amúgy szerintem úgy is jó lehet, ha egyszer legyantáztatod kozmetikusnál, utánna már kevésbé lesz sűrű, és epilálni is jobb lesz, csak az első alkalom fáj.
borotvát semmiképp, attól rosszabb lesz.
amúgy meg ha csak nagyon zavar, akkor csináltasd meg, de szerintem nem gáz a szőrös kar... legalábbis nem annyira mint egy szőrös láb/hónalj.
sok sikert:) szia
Én elég égőnek érzem :D szóval szeretnék megszabadulni tőle. Bátyám 17 éves, és neki nem ilyen szőrös a karja... :$
Ezzel megpróbálkozok, hogy legyantáztatom, és utána epilálom. :) Köszönöm az ötletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!