Szeretném befesteni feketére a hajam, de anyum nem engedi, szerinte nagyon káros, szóval úgy gondoltam valami mással beszínezem. Tudnátok ajánlani valamit, ami nem kopik ki gyorsan?
Minden festék káros.
Én lebeszélnélek a hajfestésről pláne, hogy feketére szeretned.
Nagyon fiatal lehetsz még. Hidd el, nem eri meg befesteni. Tapasztalat.
Teljesen tonkre vagta a hajam a sotetbarna festek es kegyetlenul hullik tole.
Milyen az eredeti hajszined?
Sötétszőke hajam van,ami szinte már barna,szóval nem lenne fura,ha sötétbarna hajat akarnék?
14 vagyok,de van olyan ismerősöm aki 12 éves kora óta festi a haját feketére,és az osztályomban is vannak festett hajúak.
Ha tényleg fekete lenne a barna hajfestéktől,akkor ez jó ötlet,köszönöm a válaszokat.
Tudom,hogy minden festék káros,de állítólag a fekete a leginkább,anyum beszélt róla fodrászokkal.De rengetegen festik olyanra a hajukat,még sincs semmi bajuk tőle.
Fesd sötétbarnára, az nem olyan káros. Én is azzal festem és szinte fekete.
14/l
Én 14 éves korom óta (19 vagyok most) festem feketére, ráadásul gyakran olcsóbb festékekkel, és semmi baja a hajamnak. Először az én anyum is ellenkezett, de mióta befestettem már azért ellenkezik ha más színt akarok mert annyira jól áll a fekete :D
Vannak ammónia csökkentett festékek, amik még kevésbé roncsolnak, vehetsz olyat is.
Szia, én nem javaslom, hogy feketére fesd be, mert ha sötétszőke a hajad nagyon valószínű, hogy nem állna jól a fekete. Én inkább azt mondom, hogy szinezd be a hajad először egy középbarnára (a dobozon világos barnát keress) és ha az jól áll, akkor válassz legközelebb egy sötétebbet aztán feketét.
És a szőkítés a legkárosabb, a fekete festék ugyan olyan, mint a többi, csak a fenntartása bonyolultabb, mert a kopás nagyon ronda rajta, így gyakrabban kell festeni, meg a szőke lenövés elég kiábrándító, olyan, mintha kopaszodna a csaj.
Amúgy én nekem is ez volt a mániám, be is festettem feketére és borzasztó volt, nekem alapból sötét barna hajam volt és meg így is borzalmasan állt, nem elég, hogy olyan volt, mintha egy paróka lenne a fejemen, annyira sápasztott, hogy úgy néztem ki, mint egy vizihulla.
15L
A fekete hajfesték a legkárosabb mert abban van a legtöbb PPD, ami bőrön át a szervezetbe is bejut.
Mellesleg nagyon kevés embernek áll jól, szóval ne tartós festékkel kezdd mert visszacsinálni nem lesz olyan egyszerű ha rájössz hogy "de hülyén áll"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!