Mar vagy 3 eve vannak pattanasaim es egy csomo termeket kiprobaltam mar de szinte semmi nem segitett! Es mar utcara se szeretek kimenni igy! :(
Ezeket hasznaltam eddig: aknesol ( semmit nem segitett), Zineryt ( ez se segitett), Citovital krem, Duac ( a duactol halvanyabbak lettek a pattanasaim a nagyon aprokat eltuntette de ez se az igazi) Garnier BB krem pattanasok ellen ( szornyű, most Isana yongung anti-pickel gelt hasznalok ez se nem segitett se nem rontott. De most eleg csunya a helyzet! :-(
2016. aug. 12. 16:39
1/4 anonim válasza:
Ajánlom, hogy mellőzd a szintetikus készítményeket, csak rosszabb lesz. Még hátravan egy kevés a nyárból, ajánlom, hogy napoztasd a problémás helyeket. Napi 15-20 perc néhány napig/egy hétig, és látni fogod a változást. Összességében pedig kerüld a tejtermékeket, mert gyulladást okoznak. Hagyd a francba a Garnier és egyéb kemikáliákkal dúsított kencéket. Egyszerű háziszappannal ha mosod naponta kétszer az arcod, sokat segít. Manna szappanokat használok személy szerint, kecsketejes és szenes szappant. Régebben volt, mára már nincs pattanásom, 17 éves vagyok.
2016. aug. 12. 20:14
2/4 anonim válasza:
Nem, krém, de az Isanás tapaszt próbáltad már? Illetve a Rival de Loopnak is van egy Pure Skin Pickel Gelje és a Clearomderm kezelő oldata is jó. Én most ezeket használom felváltva, nem hiper-szuper csodaszerek, de kicsit azért használnak, hátha Neked is beválnak. ;)
(Egyébként még én is keresem az "igazit", anno a Garnier – Pure Active Roll-On volt a csoda, de sajnos már nem kapható, fáj a szívem azóta is érte. :( )
2016. aug. 12. 20:17
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, napoztattam mar az arcom ez nem nagyon segitett, fekete szenes szappanom volt, de nem igen tapasztaltam valtozast.
2016. aug. 13. 07:29
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki a tejfolos pakolást,kend be vastagon tejfollel es hagyd rajta legalább fél órát, de lehet kicsit tobb is. Utána, mikor lemosod, legjobb, ha vizzel higított ecettel is áttorolgeted a pattanásos reszeket, de az elég budos, úgyhogy azt ki is hagyhatod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!