Intimgyanta után Meddig fáj és piros? Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
2 napja voltam először intimgyantáztatni, előtte évekig borotváltam, ettől nagyon erős volt. Most még mindig fáj, wc után törölni is alig bírom, illetve barnás-vöröses az egész. Aloes cuccokkal kenegetem, de csak reggel meg este, mivel nappal dolgozom. Meddig fog ez tartani? Van más is akinek ilyen érzékeny? Mit csináltok vele? A következő után jobb lesz? Cukorpasztával csinálták, és nem kezdő volt a nő, tehát biztos hogy nem ott volt a hiba.2016. aug. 12. 09:08
1/3 anonim válasza:
Véraláfutásos lett, ami bizony fáj, ez akkor van ha nem ért hozzá aki csinálja, vagy csak simán nem figyelt és elrontotta... 1-2 hét alatt elmúlik. Cukorpasztát alapból a legnehezebb használni, főleg olyan kis helyeken mint az intim rész... nem hiszem hogy ez jó választás volt.
2/3 A kérdező kommentje:
Véraláfutás egy kis helyen lett, és nem is ott fáj. Megyek azért majd még hozzá, és ha a következő 1-2 alkalom után is ilyen lesz, akkor keresek másikat... De félek az én bőrőm alapból ilyen, a bajszomat is ha kiszedem, akármennyire megtisztítom előtte mindig kipattog...
2016. aug. 12. 12:13
3/3 anonim válasza:
Hat nekem nem annyira fajt utana mivel bekente valami nyugtato kremmel plusz rakott ra hintoport bar nekem is kicsit veralafutasos volt de amugy koromvirag kremmel kenegettem par napig es utana jo volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!