Kádfürdés után tényleg le kell zuhanyozni is? A habfürdő tényleg nem tisztít?
Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 14:37
1/9 anonim válasza:
Nem kell zuhanyozni - pont erre való a habfürdő.
A fürdés JOBBAN tisztít, mint a zuhanyozás! Mivel a zuhany fél percig éri bőröd, a kádban a víz pedig folyamatosan.
A habfürdő (és a szappan) pedig pont arra való, hogy ami szenny lejön rólad, azt kolloid oldatba viszi, és nem engedi, hogy szétterüljön a vízben, vagy a felszínén, és ismét rád tapadjon.
2/9 anonim válasza:
egyébként meg mindenhol azt hallottam eddig h a zuhanyzás a jobb,mert ledörzsölöd a koszt és azt meg leveri a víz és lefolyik,nem ázol benne...
3/9 anonim válasza:
Bizony tudtommal meg le kell zuhanyozni,hisz ha belegondolok,hogy ülök a kàdba,belemegy a vizbe a kosz rolam,és abba àztatom magam,hàt ne sokat segitettél,legalàbbis felfrissülsz,meg jo illatod lesz,de a baci rajtad marad,hisz a koszt csak àtadtad a fürdövizednek,de ha zuhanyzol,akkor folyamatosan tiszta viz jön a testedre.
Persze izlések és pofonok,de én zuhanyzom utàna feltétlenül.
4/9 anonim válasza:
Hát valamennyire tisztít, de nem egészséges habfűrdősen hagyni a bőrt...mert ha ne zuhanyozol le tiszta vízzel, tele leszel vegyszerrel...
5/9 anonim válasza:
zuhanyozz le előtte,és akkor tiszta vízben fürdesz.ezt nem hülyeségből írtam.nem jobb tiszta vízben ücsörögni?
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2008. okt. 1. 21:58
7/9 anonim válasza:
Van valami halvány fingod róla mekkora munka megtisztítani egy kád vizet, ihatóvá tenni? Mert ivóvízbe fürdesz! Miért nem lehet odafigyelni a környezetre? Miért pazarol, mindenki? 10 liter vízben bőven le lehet fürdeni!
8/9 anonim válasza:
mondok vmit:D a zuhanyzással negyedannyi vizet fürdesz el...
9/9 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nem pazarlok, mert Írországban élek, és itt ingyen van a víz. :)
2008. okt. 6. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!