Hány percig szoktál zuhanyozni? Csak este vagy reggel is? Milyen gyakran veszel fürdőt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 05:58
1/25 anonim válasza:
7-10 max!!Hajmosással. Hajmosás nélül szerintem 5 perc:D. És mindig csak este! Hát nem mindennap az tuti, 2 naponta kb.
2/25 anonim válasza:
Minden este zuhanyzok, kb 5 perc. Ha hajat is mosok akkor 10 perc.
3/25 anonim válasza:
Minden este, kb. 20-25 perc, hajmosás nélkül. Hajmosással még +15 perc:D
18/L
4/25 anonim válasza:
Minden este 5-7 perc! Addig le sem tudok feküdni!
5/25 anonim válasza:
Esténként, vagy miután hazajöttem az egyetemről. 5 perc hajmosás nélkül, további öt, ha az is van.
6/25 anonim válasza:
Én csak reggel szoktam kb. 5 percig. Naponta. Hajat külön mosok.
7/25 anonim válasza:
Esténként 5-10 perc hajmosástól függően. Heti egyszer pedig fürdőt veszek. az olyan fél óra.
8/25 anonim válasza:
Én reggel meg este kb 5-10 perc, hajat külön mosok kád fölé hajolva heti 2x. Meg egy héten 1x kb rendes fürdö fél óra.
9/25 anonim válasza:
én akkor fürdök, ha megyek el vhova. előtte fél órával, mert kb negyed órát fürdök, 10 percet szárítok hajat, és 5 percig sminkelek.
ha nemmegyek aznap sehova, akkor fürdök amikor jólesne.
ha reggel kell mennem, akkor előző este fürdök.
10/25 anonim válasza:
10-20 percig szoktam zuhanyozni, nyáron naponta mivel általában lemegyek a medencéhez, ami ugye klóros, télen pedig 2-3 naponta. Heti 1x mosok hajat mikor teli kádban fürdöm, min 2 max kb 5 óra hosszát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!