Van kis kiszerelésben hajfesték?
Olyanra gondolok ami tényleg kicsi, olyan mint egy zacskós poros puding vagy mint a fűszereket tárolják olyan műanyag zacskókban a boltokban. Mert én eddig csak olyan nagy dobozos és drága hajfestékeket találtam. De nekem kevés kéne és nem olyan drága. Talán még az ára az elfogadható, de túl nagy a kiszerelése és nem tudnám elhasználni. Vagy ha kibontanám a nagyot akkor az eláll hónapokig is? Nem romlik a minősége akkor a festéknek?
Láttam a pallette-nek(talán a color creme az) egy olyan 110ml kb 800-1200 ft között mozgott az ára. Ez hajfestékben mennyi a 110ml?Sok vagy amit én keresek olyan mennyiségű kb?
Palette, Syoss, L'Oreal csinál 60-75 ml kiszerelésű festékeket. Nézelődj köztük. Menj el egy drogériába és nézd át a dobozokat. Amit én használok, az 120 ml és kettő doboz kell belőle, de a második doboznak vagy a negyede, max fele kell csak. Mégse csapok hisztit, akkor megy a kukába, a hajfestés az ilyen.
Ha kinyitottad a hajfestéket, akkor már nem tárolható el tovább, oxigénnel érintkezve romlik a hatóanyag, plusz ha kikevered (máspedig kikeverni az egészet kell az arányok miatt!) akkor már reagál, tehát nem áll el többé.
Annyira kicsi szerintem nincs, amit te keresel, bár nem tudom milyen hosszú a hajad. Azt hiszem a Palette-nek a hajfesték samponjaiból vannak olyan kis méretűek, de azok nem rendes hajfestékek.
A hajfestékek vannak kisebb, nagyobb csomagokban. Aminek nagy a doboza az több festéket tartalmaz, míg a kis dobozosak kevesebbet. Egyébként ha meg is veszed a nagyobb dobozt, használhatod több alkalommal, a lényeg hogy ne keverd össze a hajfestéket és a színelőhívót. Így ha két részre osztod, akkor kétszer használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!