Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör hajú lányok ti hogyan...

Göndör hajú lányok ti hogyan kezelitek a hajatokat a hajmosas utáni napokban?

Figyelt kérdés
Nekem mindig borzalmasan kócos lesz és befonom vagy felkotom de ez elég idegesítő.. Esetleg száraz samponnal át fujom vagy be vizezem valamennyire ez használ de arra lennék kíváncsi milyen módszerek vannak még h p"frissen tartsam" a furtoket pár napig köszönöm a válaszokat előre is! 17L

2016. aug. 9. 16:12
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Göndör haj, áldás vagy átok, mi? :'D

Nekem is göndör hajam van de még idegesítőbb mert alul úgy néz ki mint egy birka, fent meg kiegyenesedik a hajszárítótól. Pff :DD amúgy ha balzsamot használok utána viszonylag ki tudom bontani (bár néha vasalom, tudom, nem használ, de ez van sajnos) vagy vizesen teszek rá hajhabot és akkor megmarad az "állaga" :'D igen, én is használok száraz sampont de csak ritkán, amúgy meg 3-4 naponta mosom a hajam. Ja éd ilyenkor nyáron hagyom hogy a napon száradjon meg. Nekem így olyan szép göndör lesz és nem áll szét meg nem is lapul le jó pár napig :D bocsi hogy csapongtam itt a témán belül ide oda. De regélni tudok a göndör hajról :'D

Üdv, 15/L

2016. aug. 9. 22:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm h írtál de igen ezekre én is rá jöttem.. Rengeteget kell törődni vele az biztos :)
2016. aug. 9. 23:28
 3/3 anonim válasza:

Én nagyon szeretnék egyenes hajat*_*

Bár nem állna jól

Nekem is olyan a hajam,mint az első válaszadóé...felül egyenes,alul meg birkaszőrű:D

Én nem tudok ellene tenni semmit. Nekem mosás után min.2 napig kezelhetetlen,úgy néz ki,mintha száraz lenne

2016. aug. 10. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!