Göndör hajú lányok ti hogyan kezelitek a hajatokat a hajmosas utáni napokban?
Szia!
Göndör haj, áldás vagy átok, mi? :'D
Nekem is göndör hajam van de még idegesítőbb mert alul úgy néz ki mint egy birka, fent meg kiegyenesedik a hajszárítótól. Pff :DD amúgy ha balzsamot használok utána viszonylag ki tudom bontani (bár néha vasalom, tudom, nem használ, de ez van sajnos) vagy vizesen teszek rá hajhabot és akkor megmarad az "állaga" :'D igen, én is használok száraz sampont de csak ritkán, amúgy meg 3-4 naponta mosom a hajam. Ja éd ilyenkor nyáron hagyom hogy a napon száradjon meg. Nekem így olyan szép göndör lesz és nem áll szét meg nem is lapul le jó pár napig :D bocsi hogy csapongtam itt a témán belül ide oda. De regélni tudok a göndör hajról :'D
Üdv, 15/L
Én nagyon szeretnék egyenes hajat*_*
Bár nem állna jól
Nekem is olyan a hajam,mint az első válaszadóé...felül egyenes,alul meg birkaszőrű:D
Én nem tudok ellene tenni semmit. Nekem mosás után min.2 napig kezelhetetlen,úgy néz ki,mintha száraz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!