Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez mi lehet a szám körül (kép)?

Ez mi lehet a szám körül (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos a kép nem lett a legtökéletesebb, de azért remélem a lényeg látszódik. A piros, gyulladt részre gondolok a szám körül. Ez már legalább vagy 7-8 éve fenn áll, és semmi nem hatott. Voltam bőrgyógyászoknál, ők csak találgattak, meg hogy ez ekcéma, felírtak különböző kenőcsöket, de semmi nem használt. Szedtem probiotikumokat, hátha az emésztésem miatt ilyen, de semmit nem hatott. Eléggé el vagyok már keseredve, legalább tudnám mi a fene ez?

#száj #ekcéma #gyulladt szájzug #vermillion border
2016. aug. 7. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs veletlenul etelallergiad? Gasztroenteorologian sima vervetellel megallapitjak.
2016. aug. 7. 14:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Food Detective féle itthoni étel intolerancia tesztet csináltam régebben. Ezen jött ki a tehén tej és az egész tojás, valamint közepesen a glutén.

Biorezonanciás allergia teszten pedig a tehén tej, tejpor jött ki.

Nem tudom ezek mennyire lehetnek hitelesek, de rengeteget olvastam a tejtermékek negatív hatásáról, így szerintem nem árt ha kiiktatom az étrendemből egy időre. Pattanásokkal és fejfájással is küszködöm. :S

2016. aug. 7. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!