Mitől lehet az, hogy szinte az egész testemen megtalálhatóak a pattanások?
Figyelt kérdés
Legtöbb a hátamon ès a karomon van , a karomon apró pici patik ès nagyon idegeítő. Nem eszem gyorskaját ès minden nap eszem gyümölcsöt.Ha vègigsimitom a testem bármeik rèszèt tuti hogy pattanásba botlok . Már voltunk règebben bőrgyógyásznál (mivel már gyerek korom óta ilyen vagyok,de most idegesít leginkább 17/L),ès azt mondta hogy mikor nagyobb leszek elmúlik. Hát nem .Mi a fenèt tudjak csinálni, nagyon kivagyok ? Gondoltam most kipróbálom a sószappant .2016. aug. 5. 21:06
1/4 anonim válasza:
napi legalább 4 liter víz és 1 óra sport, kb 1,5 hónap után elmúlik
2/4 anonim válasza:
Azért még nem vagy túl a tini koron. Dolgoznak a hormonok.
Ha még 20 után is lesz, akkor érdemes hormonvizsgálatra menni. Mert van olyan probléma, aminek ez is a tünete lehet.
Sószappan egyébként jó, sok bőrproblémát enyhít.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ételallergia, pl tejtermékek, cukor, fűszer, olaj miatt is lehet. Nem csak a gyorskaja rossz... akinek érzékeny a bőre annak sok mindenről le kell mondania.
4/4 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson napi 4 liter vizet meginni!! 1,5-2,5 maximum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!