Pattanások? Segítség!
Nagyon fontos hogy egészségesen táplálkozzon az ember, az biztos, de a másodlagos jelentőségű, nem kell önpusztitás végezni.
Sok módszer van, de melyik a jó? Elég régóta vannak pattanásaim, sokat tudok mesélni, ha szeretnéd üzenetben leirok egy-két dolgot. :)
Szia! 20 evig kuzdottem ezzel. Valo igaz hogy a taplalkozas nagy mertekben befolyasolja arcuk, borunk allapotat. Juniusban szamuztem a csokoladet, chipset es napi 2 L folyadek. Mar itt javult a borom de igazan egyetlen termekcsalad hozott helyre!
La Roche Posay effeclar duo plus. Igen borsos ara van , 3-4000 ft egy termek de megeri! Most van julius vege es nincs pattanasom! A borom nem zsirosodik. Imadom!! :)
5/6 vagyok
Valóban az EFFACLAR habzó gél, a legjobb, meg a SEBAMED szappan, és a SEBAMED habzógél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!