Ki tud olyan hajvégápolót tanácsolni amitől nem áll össze a hajam vége és még használ is?
Avon szérum = tömény szilikon... nyilván ettől jobb nem lesz a hajad, mert ez nem hajápoló szer. Hajvégápolónak tiszta argán olajat használj.
Kapszulák csak multivitaminok, inkább étkezz egészségesen, akkor ilyesmikre nincs szükség.
Én ezt használom száraz hajon. Isteni illata van,könnyen beszívódik, fényes és selymes tőle a hajam.
Hajmosás előtt kókuszolajos-mézes-tojássárgájás keveréket teszek a hajamra, 1-2 órát rajta hagyom, majd rendesen megmosom a hajam, nagyon jó.
Nem csodálom, hogy nem használ....ahogy előttem is írták, tömény szilikon, semmi tápláló nincs benne, csak bevonja a hajad műanyaggal.
Ha tényleg ápolni szeretnéd a hajad, hagyd ezeket a bolti mű szarokat. Ricinusolaj, argánolaj, kókuszolaj, ezeket használd inkább. Természetes növényi olajok, amik valóban használnak.
Ha pedig mindenképpen ragaszkosz valami boltihoz, akkor ezt ajánlom: [link]
Én is ezt a hajolajat használom, nagyon jó, nincs telerakva mindenféle mű vacakkal.
Az Avont tényleg felejtsd el, viszont a drogériás hajápolók közül tiszta szívvel ajánlom a Loreal Selymesolaját. Több virág olajának kivonatát tartalmazza. Nekem hosszú hajam van, úgy a felére teszem, mert vékonyszálú és törik, eloszlatom, kifésülöm és megszárítom. Annyira puha, fényes és lágy lesz tőle a hajam! Gondolom, ezért selymesolaj a neve :D
És nem lesz tőle zsírosabb a hajad, mint szokott, ettől nem kell tartani.
Egy flakon pedig hosszú hónapokig elég, ha rövid a hajad, akkor szerintem több mint egy évig is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!