Ha kifésülöm a göndör hajam, hátul a vége bekunkorodik. Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Göndör a hajam eléggé, viszont ha hajmosáskor nem kócolom össze hanem csak úgy hagyom megszáradni akkor ilyen hullámos marad és tudom fésülni.Ez durván így marad akkor következő hajmosásig.
Igen ám, de ezzel az a baj, hogy hátul a vége mindig bekunkorodik allul, de csak teljesen legallul.
Ez ellen mit tudnék tenni?
Találtam egy ilyen képet:
Itt hátul a vége neki is bekunkorodik.
Viszont nemtudom, hogy milyen de szerintem nem valami jó ha hátul lefelé egyenes és a végén bekunkorodik, viszont elől nem.
Hogyan tudnám ezt megoldani?
2016. júl. 22. 23:07
1/6 A kérdező kommentje:
Kerestem egy képet rólam.
Egészen idáig kitudom fésülni és úgy marad.
Viszont a vége bekunkorodik, ahogy mondtam.
2016. júl. 22. 23:09
2/6 anonim válasza:
Egyszerű. Ne fésüld. Gondor hajat nem szolt fésülni. Ez a klassz benne. Egyebkent ha egyenesre akarod mindenképp, vasald
4/6 A kérdező kommentje:
Vasalással sok időt pazarlok.
2016. júl. 24. 15:39
5/6 anonim válasza:
Göndör hajat nem szabad fésülni. A fésű csak borzolja és tönkreteszi.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor fésű helyett mit használjak?
2016. aug. 15. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!