Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mellkas szőrtelen, vagy szőrösen?

Mellkas szőrtelen, vagy szőrösen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

33 éves vagyok, és eléggé szőrös. Mellkasom, hasam eléggé szőrös. Hajnyíróval szoktam igazítani, de így is azért az. Borotválás nem játszik, mert nagyon hamar nő, és akkor elég gáz amikor borostás. Gyantára gondoltam, csak az aggaszt, hogy nem gáz az? nem homos az? Átlagos testalkatú vagyok.

2016. aug. 4. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%

Szamomra undorito,ha egy ferfi szoros.

Egyszeruen,ha a noknel alap es gaz a szor,akkor a ferfiaknal is ellehetne varni annyit,hogy ne ugy nezzenek ki mint egy osember.

Igenis szexi a csupasz mellkas es poci,hidd el a nok is szivesebben dolnek a mellkasodra pihenni vagy bujnak hozzad ha nem vagy szoros.😇

2016. aug. 7. 22:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon férfias a szőrös mellkas. Barátomnak is az, múltkor próbálta igazítani hajvágóval de belevágott, ezért letolta az egészet. Hát nagyon nem tetszett, alig vártam, hogy visszanőjjön neki
2016. aug. 19. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is férfias és szexi a szőrös mellkas. Egy férfi legyen szőrös. :) Ha magadnak nem tetszel úgy az már más tészta, akkor gyantáztasd (nem, nem homi dolog), mert megette a fene az egészet, a szőr máris nem lesz szexi, mert te sem vagy megelégedve magaddal és máris oda a kisugárzásod is! :D ;)
2016. aug. 21. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!