Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet olyan erős egy szőrszál,...

Lehet olyan erős egy szőrszál, hogy még a gyanta sem szedi le?

Figyelt kérdés
Nekem van csak ennyire erős szőrszálaim, vagy másnak is? Vagy lehet nem puhítanám meg eléggé a bőröm?

2016. aug. 3. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyantától függ.Egyszer voltam egy olyan kozmetikusnál akinek nem tudom milyen gyantája volt se szemöldököm kb ugyanugy nezett ki előtte mint utána.A kis szálak is ,pár nagyobb szálat szedett ki.Máshol meg olyan szépen kijön az összes hogy 2 hétig jó.Szóval lehet meg kéne próbálnod más fajta gyantával.Milyet használsz?
2016. aug. 3. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a gyantán múlik, ha mondjuk Veet-et veszel vagy hideggyantát akkor ne csodálkozz hogy semmit nem szed ki mert pocsék... egy normális meleggyanta, elasztikus gyanta mindenféle szőrt kiszed. A bőrt nem kell gyantázás előtt puhítani csak megtisztítani hogy zsíros ne legyen.
2016. aug. 3. 21:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs már, hogy milyen gyanta volt, mert mérgemben kidobtam. Konkrét márkát tudnátok esetleg mondani, hogy milyet vegyek? Sajnos sürgős lenne.
2016. aug. 4. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen meleg gyanta,mert elég erős ahhoz,hogy normálisan beleragadjanak a szálak.
2016. aug. 4. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Alveola a legjobb gyantamárka.
2016. aug. 4. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!