Zineryt és Differin?
Figyelt kérdés
Csütörtök óta használom őket(3 napja), már most jobbnak érzem a bőröm ezektől, csak a Zineryt kicsit szárít. A bőröm hamar zsírosodik ezért nem nagyon merek hidratáló krémeket használni rá. Van valami ami esetleg nem zsírosít? Valamint még érdekelne, hogy válik be a kettő együtt a legjobban? Egy nap mikor, hányszor kenjem a kettőt? Köszönöm a válaszokat!2016. júl. 30. 20:07
1/1 bori1107 válasza:
én is használom őket, de nekem is nagyon szárít. Én ugy alkalmazom, hogy a Zinerytet reggel, a másikat este teszem fel. Az arcom sivataggá válása ellen én sima Garnieres hidratálókrémet használok, bár én először csak három hétig alkalmaztam két krémet és abbahagytam majd most ujrakezdtem. Érdemes pihentetni a bőröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!