Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Differin mellett strandolás?...

Differin mellett strandolás? (lent)

Figyelt kérdés
Differin gélt használok. A bőrgyógyász azt mondta, hogy mivel fényérzékenyít, aznap, amikor strandra megyek, meg az előtte és utána lévő nap ne használjam, fényvédőzzek rendesen, kenjem újra, és a strandon ha nem a vízben vagyok, akkor kalap legyen rajtam, és ne feküdjek ki a napra. Ezt meg is fogom csinálni, de az lenne a kérdésem, hogy ilyen elővigyázatosság mellet biztos nem lehet baja a bőrömnek? Mert ha nem vigyázok, nagyon csúnyán leéghet, feldagadhat az arcom...szóval a fényérzékenyítő termékeket használóktól kérdezem, szerintetek nem lehet bajom, ha betartom, amit a bőrgyógyász mondott?

2015. aug. 6. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:

én nem hiszek már a bőrgyógyászoknak. hazudnak össze-vissza. inkább a betegtájékoztatóban nézd meg vagy a gyógyszertárban kérdezz rá, hogy lehet-e így használni

(amiért ki vagyok akadva rájuk az az, hogy egyszer a bőr klinikán voltam rendelésen, mert nem akart múlni a viszketésem. erre mondja, hogy rühes vagyok. a mi nekem volt amúgy nem volt olyan mint a rüh, de azért hasonlított rá, meg a tünetek is hasonlóak voltak. kaptam rá kezelést, betartottam mindent amit mondott, de ennek ellenére is pár héttel később visszatért a viszketés. utána már csak azt használtam amit ekcémára is szoktam és maradéktalanul elmúltak a panaszaim. sőt, mikor kontrollra mentem még az orvos kérdezte meg, hogy jó-e az a szteroidos kenőcs amit kaptam vagy írjon erősebbet... kivagyok az ilyenektől)

2015. aug. 6. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Hihetsz nekik, igen. A Differin mellett alap, hogy nagyon kell fényvédőzni, strandon pláne, az UV sugárzás mostanában brutális. Legalább előző nap ne használd, szerezz egy 50 faktoros, de kíméletes fényvédőt (de gondolom már van), kend újra sűrűn és a vízbe kalapba menj, mert visszaveri a napsugárzást a víztükör és dupla olyan gyorsan lesülhetsz.
2015. aug. 7. 08:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat... De például ha úszok, lemerülök a víz alá, csúszdázok, stb, akkor nem tudok kalapban lenni...Ez nagy baj?
2015. aug. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!