Mitöl van az hogy egyre több anyajegyem keletkezik?
Figyelt kérdés
börgyogyászhoz járok félévente/de nem magán rendelésre,hanem sztkba/,aki mindig megnéz,de egyre több jön ki rajtam.A családbol nekem van a legtöbb,a tesoimnak sincs kevés de nekem rengeteg.szerintem egyszer annyi lesz hogy nem fog rajtam elférni,föleg a hátamon van és a felsö testemen.szerintem annyira égö,szerintetek nem???és semmit nemtudok tenni ellene....2010. ápr. 17. 16:50
11/14 anonim válasza:
Egy szóval sem írtam, hogí továbblépzésre van szükséged, miért kell egyből fellengzően, lekezelően beszélni, nem értem?! Nem is azt írta, hogy ugyanaz a kettő - olvasd csak vissza, én is épp azt mondtam, a kettő nem ugyanaz... Jaaa, és ha már így el vagy szállva magadtól, leírom, én is értek valamennyit hozzá, igaz, én nem analizálgatok, hanem életeket mentek nap mint nap...szóval DRÁGA ne legyél ennyire uninteligens, szépen is lehet válaszolgatni!
12/14 anonim válasza:
A bocsánatkérés megy!Nem szántam bántónak,sem kioktatónak.Az én szemölcseimet vírus okozza,amibe természetesen nem hal bele senki.A májfoltokat tudomásom szerint belsőszervi változások.
13/14 anonim válasza:
Szent a béke :)a májfoltok szerencsére eddig kimaradtak az életemből, dehát akkor ettől sem lehetünk 100% - ig biztonságban, amit tehetünk, hogy figyelünk magunkra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!