Használnak a barnító illetve bőrfeszesítő krémek? 18/F
ömmm...
Én AVON-os börfeszesítő sprayt meg krémet használtam (használok) és nekem nagyon be vált. Bár én a túlsulyom miatt kezdtem el őket használni és nem azért mert megnyult a bőröm. De szerintem neked is jó lesz... :) Ja, és a sportot ne hagyd abba (már ha így adtál le pár kilót, ha nem így akkor pedig kezd el). a barnító krémekkel nincs túl jó tapasztalatom... Használnak, nem az a gond, csak nem biztos, hogy egyenletesen, vagy abban a színárnyalatban amir te gondoltál (most például a lábam tiszta folt meg csík mert nem egyenletesen kentem fel, a karom pedig sárgás ill. sárgásbarna, úgyhogy most hosszú ujjú poló meg hosszú nadrág :D)
sziaaa:)
a barnítókrémekről tudok véleményt írni..hááát nekem nem igazán jött be:D
L'Oreált használtam én is, szóval márkásnak, megbízhatónak gondoltam, mégsem lett az...:S
nem tudom a többi mennyivel más...de ezekkel az a baj, h nagyon nehéz úgy elkenni, h egyenletes legyen:)
főleg ha fürdesz, és ugye valahol lejön a barnaság, és az nem vmi szép:)
inkább elmegyek szoliba, persze tudom nem egészséges, de ha ritkán, akkor szerintem nem lehet semmi baj:)
a bőrfeszesítőkrémek...nem tudom...de valamit csak érnek, persze ha még sportolsz hozzá, akkor hamarabb le tudsz érni változásokat:)
remélem segítettem:)
sok sikert:)19/l
igem, igen. A feszesítő krémek nem nagyon használnak, ezt nem tagadom. De rajtam irdatlan nagy sulyfelesleg volt (most már nem anyira) és a sulyom sehogy se akart megmozdulni. Nem vártam, hogy majd hű de látványosan feszesedni fogok, igazábol nem is nagyon hittem bennük, de az AVON-os krémtöl elkezdett megmozdulni a sulyom. Persze a mozgás elengedhetetlen, a krém azt nem helyetesíti. Csak azt mondom, hogy nekem segített, hogy meginduljon lefelé a sulyom... De túl nagy csodát ne várj tőle. Pl.: nővérem (30) is elkezdte használni a narancsbőre miatt, pedig nem volt kövér csak a fenekén nagyon zavarta a narancsbőre. És neki nem vált be... A NB nekem sem mulasztotta el. Egyszerüen csak segített, hogy a zsirok el kezdjenek "mozgolodni" ill. ne szívódjanak be...
Az első komentelő (15/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!