Mi a véleményetek a Pilaten arcmaszkról?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 21:16
1/2 anonim válasza:
Nekem van, a tasakos kiszerelés. Egy tasak 3 alkalomra elég kb. Nagyon zsíros és mitesszeres bőröm van. Fürdés után kenem fel, 15-20 perc mire megszárad, és egyben lehúzható, amúgy lehetetlen megszabadulni a krémes állagútól. Alulról húzom felfelé, mint a gyantát, néha érzem hogy húzza a kis pihéimet. Sokszor használtam már, 5 tasak tuti elfogyott, de egyszer sem volt olyan a lehúzott rész, mint a képen, nem volt tele kis fehér pöttyökkel. Viszont nagyon jól mattít és szépen összehúzza a pórusokat, látszatra kevesebb miti marad utána. Azt nem tudom, hogy hova tűnnek, mert lehúzáskor nem sokat látok a maszkon. Krémmánián többen véleményezték, ebay mitesszereltávolító maszk néven keress rá
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2016. aug. 11. 23:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!