Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágattam a hajam, szinte...

Levágattam a hajam, szinte senki nem dicsérte meg. Ennyire szar lenne?

Figyelt kérdés

Hátam aljáig érő barna hajam volt.Kb egy évtizede ilyen hosszú volt.Egyre nehezebb volt kezelni,gubancolódott stb.. nem éreztem már szépnek,csak tehernek.Tényleg minden cuccot rákentem, törődtem vele.Mégis piszkosul nehéz volt kifésülni, még a legmenőbb fésükkel is.

Úgyhogy úgy döntöttem,hogy levágatom. Már a fodrász székben ülve is megkaptam az egyik vendégtől,hogy minek vágatom le,olyan szép hosszú.De nem érdekelt. Levágattam, kb ilyen lett: [link]

Itthon a család nem szólt rá semmit. Egyedül a párom meg a nagymamám dícsérte meg, a többiek semmit nem szóltak..

Ennyire rossz lenne,hogy nem reagáltak rá?

Tetszett nagyon, amikor kijöttem a fordásztól, de így eléggé elbizonytalanodtam.

amúgy hasonló arcom van, mint Lucynak-

és ha ez számít, én kb 5 perc alatt megszoktam az új külsőm. ha rosszul állna,akkor nem így lenne szerintem..voltam már vörös meg fekete és szőke is. egyiket sem bírtam megszokni,hónapok után sem, visszatértem a barnára...a barnát is pár perc alatt megszoktam, nem volt természetellenes. ugyanígy vagyok a rövidebb hajjal is. már azok a képeim furák,ahol hosszú hajam volt.

2016. júl. 26. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy rosszul áll, max szerintem ők sajnálják helyetted a szép hosszú hajad, ami volt.
2016. júl. 26. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne másokért csináld. Ha neked tetszik, az a lényeg, látszani fog rajtad, és majd megdicsérnek.

Ha hasonlítasz Lucy Hale-re, biztos jól áll ez a haj. Vagány, de mégis nőies.

2016. júl. 26. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne mások véleménye szerint élj!

Tetszik neked? Akkor örülj neki. :)

Egyébként szerintem a hosszú haj szebb, mint a rövid. Igazán kevés olyan lányt láttam, akinek a rövid jól állt volna, olyat pedig, akinek jobban áll, mint a hosszú, még nem láttam. Bár ez a hosszúság még bőven nem rövid. :)

Egyébként a nagyon hosszú haj ritka, ezért különleges, ezért sokan talán túlértékelik, túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki.

2016. júl. 26. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Ha szép az arcod, jól áll. Ez bizonyos hosszúság felett pedig már semmit nem ad az archoz.
2016. júl. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!