Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet eltűntetni egy...

Hogyan lehet eltűntetni egy pattanást gyorsan?

Figyelt kérdés

ma este megyek bulizni, de reggelre egy nagy pukli lett a homlokom közepén, olyan mint egy púp:(( már mindenféle gyulladáscsökkentőt tettem rá, de semmi változás. Tényleg nagyon nagy, biztosan pattanás lesz, érezni hogy végig gyulladt alatta... Tudnátok egy jó tippet adni amitől esetleg kicsit lejjebb menne 1-2 óra alatt?

Most a gőzölést próbálom, nem tudom segít e:(

2010. ápr. 16. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Arcszesszel próbáld!
2010. ápr. 16. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne gőzőld, mert az a bőr felszínére hozza, és vagy kifakad, vagy láthatóan fehér lesz, amit ki kell nyomni, akkor meg sebes lesz, és vérezni fog. Hagyd, tegyél rá jeget, paradicsomot, uborkát, fogkrémet vagy neogranormont, ezek mind gyulladáscsökkentők, és ezek talán lejjebb viszik. Igazából ennyi idő alatt nem lehet csodát tenni, próbáld magabiztosan viselni a pattanást, és nem lesz gond. Tudom, hülyén hangzik, de ha tény ami tény, látszik, akkor még rosszabb, ha el akarsz bújni a világ elől. És vigyázz, hogy az elfedésével, ne kiemeld, hanem eltűntesd.
2010. ápr. 16. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:)
2010. ápr. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!