Hogyan tudnám eltüntetni hétfőre az államon lévö két pattanást?
Hello!
nekem tegnap reggelre nott ilyen jo kis duzzadt, fajos bibircsok a homlokomra ( amibol majd az a joooo, nagy gusztustalan pattanas fejlodik ki)
Amit tettem: kamilla teas arcgozolést csinàltam ( tudod, kevés vizet a kamillaval felforralsz, aztan egy torolkozovel a fejeden ràhajolsz pàr percig), aztàn jéghideg vizzel leoblitetem, majd a nedves arcomat leradiroztam jo alaposan. Igy ezt a gusztustalan bibircsok kezdeményt ugy-ahogy " kinyomhattam" :)Aztan pedig, - a H1N1 miatt most ezzel jol fel vagyok szerelve- ilyen antibakteriàlis kézmoso gélt tettem a pottyre, majd jo alaposan bekentem magam hidratàlokrémmel. Most ébredés utàn néztem, teljesen eltunt a pattanàs, jo, egy kicsit még fàj ha hozzàérek, de nem fog kiujulni :)
ha nincs arcradirod, itt olvastam a viz- cukor keveréket, az is jo rà...Antibakteriàlis gél helyett pedig jo vastagon fogkrémet is tehetsz rà.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!