Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám eltüntetni...

Hogyan tudnám eltüntetni hétfőre az államon lévö két pattanást?

Figyelt kérdés
De lécci ne iylen pattanáseltávolító szereket írjatok mert neem tudok hétvégén boltba menni. Deviszont hétfőre muszáj lenne h eltünnjenek. És oylan pattanás ami így "bőr alatt van" és sok idö mire beérik addig meg gyulladt kis piros pont van az államon. És fáj ha hozzáérek. Mivel tudnám leszárítani?
2009. szept. 5. 06:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Hello!

nekem tegnap reggelre nott ilyen jo kis duzzadt, fajos bibircsok a homlokomra ( amibol majd az a joooo, nagy gusztustalan pattanas fejlodik ki)

Amit tettem: kamilla teas arcgozolést csinàltam ( tudod, kevés vizet a kamillaval felforralsz, aztan egy torolkozovel a fejeden ràhajolsz pàr percig), aztàn jéghideg vizzel leoblitetem, majd a nedves arcomat leradiroztam jo alaposan. Igy ezt a gusztustalan bibircsok kezdeményt ugy-ahogy " kinyomhattam" :)Aztan pedig, - a H1N1 miatt most ezzel jol fel vagyok szerelve- ilyen antibakteriàlis kézmoso gélt tettem a pottyre, majd jo alaposan bekentem magam hidratàlokrémmel. Most ébredés utàn néztem, teljesen eltunt a pattanàs, jo, egy kicsit még fàj ha hozzàérek, de nem fog kiujulni :)

ha nincs arcradirod, itt olvastam a viz- cukor keveréket, az is jo rà...Antibakteriàlis gél helyett pedig jo vastagon fogkrémet is tehetsz rà.. :)

2009. szept. 5. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Alapozot lehet ra tenni? Vagy akkor csak megjobban begyullad? Ferfi vagyok, nem ertek hozza.
2009. szept. 5. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Az alapozó szerintem jobban eltömíti...
2009. szept. 5. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!