Szerintetek melyik kezelés a jobb problémás bőrre?
Félek hogy a kezelés után csúnya lesz a bőröm.. :O
Piros meg sebes..
Voltam meg most pajzsmirigy vizsgálatokra megyek mert erős a gyanú.
Étkezési reformokat is vezettem be bár előtte is viszonylag megfelelően étkeztem, 0 tejtermék stb.
Gyógyszert nem nagyon szednék ha nem muszáj..
Erős A vitamin származékot is akartak felírni de attól félek..
Rég jártam kozmetikusnál évekkel ezelőtt volt egy rossz tapasztalatom..
Gondoltam hátha...
A belinkelt kezelések közül egyik sem tartós. Ezek közül a mikrodermabrázió hatása tart a legrövidebb ideig, mindössze pár napig.
Nem tudom pontosan milyen típusú aknéd van, de bizonyos esetekben -ha javulást szeretnél- akkor nem tudod elkerülni a gyógyszer szedését. Persze Dunát lehetne rekeszteni a hamvas és gyönyörű bőrű modellekkel bűvölő szolgáltatásokkal, de sok esetben ezekben a reklámokban szereplő gyorstalpalós szakemberek csak enyhe problémákon képesek segíteni.
köszönöm. :(
Annyira jó lenne problémamentes bőrrel élni sajnos nagyon sok gátlást okoz ez nekem :(
köszönöm :)
sajnos évek óta húzódik ez a dolog néha az emberi kapcsolataimra is rányomja a bélyegét de próbálom megkeresni a megoldást. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!